Oldal kiválasztása

Alapanyagok

Bútorkészítés során a következő alapanyagokat szoktuk használni:

Bútorlap

Leggyakoribb anyagunk a bútorlap, amivel több mint 250 féle színben tudjuk megbízóinkat kiszolgálni. Prémium minőségű alapanyag.

Mechanikus bútor részek

Bútorainkat Blum vasalattal szereljük, melyek rendeltetésszerű  használat mellett örökgaranciás  termékek.

Corian

A Corian egy kompozit anyag, mely ellenáll  a legtöbb savnak, UV és vízálló. Toldásmentesen illeszthető bármikor  javítható és csiszolható. Higiénikus mivel nem porózus a szerkezete.

Munkapultok

A 38mm vastag sav és lúg álló laminálásnak köszönhetően biztonságosan ajánljuk a több mint 50 féle színben elérhető munkapultot.

Üveg

Tolóajtóknál, térelválasztó falaknál és bútor ajtóknál több mint 50 féle üveg közül választhat. Dekorlemezzel kombinálva is jól mutat.

Fogantyúk

Beszállítóink katalógusaiból több száz fogantyú közül választhat, legyen az fém, fa, műanyag, porcelán betétes vagy akár Swarovski köves.

Természetes fa

Az igazi egyedi színeket és mintát csak a természetes fa adja vissza. Otthonában illetve kültérre is használható alapanyag.

Polcrendszerek

Gardróbját tetszőlegesen variálható alumínium konzolokkal is berendezheti. Üveggel és bútorlappal egyaránt kombinálható.

Kőfurnér

Az 1-2,5 mm vastag furnér nagy méretű palakőtáblák hasításával készül. Az első kő, amely a faipari szerszámokkal is megmunkálható és szabad teret enged a fantáziának.

Ne habozz 🙂

Te is legyél elégedett ügyfeleink egyike!

Share This