A Lénafa Bútor Korlátolt Felelősségű Társaság a GINOP-1.2.9-20-2021-05803 azonosítószámú, "Technológiai fejlesztés a Lénafa Bútor Kft. kápolnásnyéki székhelyén" című 14 hónapos időtartamú projektje során eszközbeszerzés támogatását, valamint munkabér támogatását veszi igénybe.

A projekt 2022.01.01. - 2023.02.28. között valósul meg.
Összköltsége 10 010 440 Ft.
Igényelt támogatás nagysága ennek 70 %-a, azaz 7 007 308 Ft.

A "Technológiai fejlesztés a Lénafa Bútor Kft kápolnásnyéki székhelyén" című, 2022.02.01 és 2023.02.28 között megvalósuló projekttel célunk, hogy vállalkozásunk versenyképességét és működésének hatékonyságát növeljük, így itthon több ügyfelet érjünk el, valamint kiléphessünk a nemzetközi piacokra.
Jelenlegi szintünkről való tovább lépést jelenti a projekt megvalósítása, a saját gyártású termékek fejlesztése, digitalizáció, automatizáció, robotizáció gyártási folyamatokba való beépítésével.
A projektben több gyártástechnológiai eszközt szereztünk be, melyek kapacitásaink bővítéséhez járulnak hozzá.
A fejlesztési koncepcióban a fenntarthatóság a gyártási folyamatok során érvényesül.
Általunk gyártott bútorok magas minőséget és a fogyasztói elvárások hosszútávú kielégítését szolgálják, mivel időtállók.
Az ehhez szükséges fenntartható designt és formatervezést beépítjük gyártási folyamatainkba.
A projekt eredményeképpen és beszerzések által bevétel növekedésre számítunk, mivel bútortervezési, prototípus készítési portfóliónkat fejlesztjük.
Cégünk telephelyén új munkaállomás kerül kialakításra, mely a gyártó tevékenység előkészítését célozza.
A projekt során munkabér támogatást is igénybe veszünk, egy tervező-előkészítő munkatárs személyében, aki a kápolnásnyéki székhelyen végzi a munkáját.