Cégünk egyedi bútorgyártással foglalkozik. Lakberendezőkkel együttműködve számos lakás teljeskörű bútorzatát készítettük már el. Moderntől a klasszikusig, akár különleges alapanyagok felhasználásával is készítjük megrendelőink bútorait. Látványterv és gyártmányterv sem akadály.
Cégünk nevét már 2001-ben kitaláltuk. Az élet azonban úgy hozta, hogy külön úton indultunk tovább. Logónk is ezt a külön utat szimbolizálja. Az eltelt 16 évet a folyamatos tapasztalatszerzésre fordítottuk. Köszönet érte előző munkahelyeinknek. Régi vágyunkat beteljesítve 2017-ben megalapítottuk vállalkozásunkat. A kezdeti 100m2 műhelyünk és gépparkunk folyamatos fejlesztésének hatására, mára egy 400 m2-es műhellyel és jól felszerelt gépparkkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Előzetes egyeztetés és megbeszélés során lehetőséget biztosítunk az alapanyagok megismerésére. Tanácsokat tudunk adni a különböző felhasználási célnak legmegfelelőbb anyagok kiválasztásában, hogy az általunk készített bútorokkal hosszú ideig elégedett legyen.

Számunkra a szakmai sikerek és a megrendelő elismerése a legfontosabb!

„Az ember valódi bére nem az, amit munkájával megszerez, hanem amivé általa válik.”
John Ruskin